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Our team

SERVICE-AUSHILFEN IM STUNDENLOHN (D/W/M)

Eintritt ab sofort oder nach Vereinbarung

Du sorgst beim alltäglichen Service, Events etc. für einen reibungslosen Ablauf im Restaurant zur Schwarzwasserbrücke und bedienst unsere Gäste kompetent und freundlich. Des Weiteren gehören Reinigungsarbeiten zu deinem Aufgabengebiet.

EINSÄTZE:
Du bist bei den Wochenenden und Feiertage verfügbar und kannst je nach Bedarf unter der Woche 1-2 Einsätze wahrnehmen.

WAS BRINGST DU MIT:
Gute Deutschkenntnisse, Zuverlässigkeit, Flexibilität, Teamspirit, Stressresistenz, Selbstständigkeit, Kontinuität.

Ein gepflegtes Erscheinungsbild und die Freude am Umgang mit anderen Menschen sind für dich selbstverständlich.

Konnten wir dein Interesse wecken? Dann melde dich bei uns.

HILFSKOCH ODER MITARBEITER/IN KÜCHE
IM STUNDENLOHN (D/W/M)

Eintritt ab sofort oder nach Vereinbarung

Mithilfe bei der fachgerechten Zubereitung von warmen und kalten Speisen.Mitverantwortung für Ordnung und Sauberkeit in der Küche sowie für die korrekte Lagerung der Lebensmittel. Mitarbeit bei Anlässen. Umsetzung der Qualitäts- und Hygienerichtlinien.

EINSÄTZE:
Du bist bei den Wochenenden und Feiertage verfügbar und kannst je nach Bedarf unter der Woche 1-2 Einsätze wahrnehmen.

WAS BRINGST DU MIT:
Deutschkenntnisse, Zuverlässigkeit, Flexibilität, Teamspirit, Stressresistenz, Selbstständigkeit, Kontinuität.

Ein gepflegtes Erscheinungsbild und die Freude am Umgang mit anderen Menschen sind für dich selbstverständlich.

Konnten wir dein Interesse wecken? Dann melde dich bei uns.

Eveline Blaser

“First and foremost I am a chef, whether behind the stove at one of my Northern California restaurants or for the past 15 years in front of the camera on my Food Network cooking shows. Flavor combinations that bring cooks and our restaurant guests pleasure is my job and I love it.”
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Our quality begins with the selection of the best varieties of high-mountain arabica (growing at an altitude of more than 1200 meters). The most ripe coffee beans are harvested by hand, then our coffee is sorted by color, size and density and undergoes a soft, wet cleaning.

When coffee beans arrive in Austria, our professional roasters awaken the coffee beans to life on their own production in Neusiedl am See (Austria). Slow rotor roasting gives a premium taste and exclusive aroma of the drink.
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Enrico da Silva

“First and foremost I am a chef, whether behind the stove at one of my Northern California restaurants or for the past 15 years in front of the camera on my Food Network cooking shows. Flavor combinations that bring cooks and our restaurant guests pleasure is my job and I love it.”
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Our quality begins with the selection of the best varieties of high-mountain arabica (growing at an altitude of more than 1200 meters). The most ripe coffee beans are harvested by hand, then our coffee is sorted by color, size and density and undergoes a soft, wet cleaning.

When coffee beans arrive in Austria, our professional roasters awaken the coffee beans to life on their own production in Neusiedl am See (Austria). Slow rotor roasting gives a premium taste and exclusive aroma of the drink.
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Together we are really good!

Discover our dishes

Info

We reserve the right to close the restaurant earlier than indicated in case of guests absences.
Please call us briefly at 031 731 02 02,
so that you do not stand in front of closed doors.

Thank you for your understanding.

Contact

Restaurant zur Schwarzwasserbrücke

Blaser Eveline
Bernstrasse 398
3148 Lanzenhäusern

Tel.: +41  31 731 02 02

info@schwarzwasserbruecke.ch
https://www.schwarzwasserbruecke.ch

 

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Opening hours:

Wednesday - Saturday: 9:30 - 23:30
Sunday: 9:30 - 18:00

Closed Monday and Tuesday

Hot cuisine:

Wednesday - Saturday:
11:30 - 13:30   17:30 - 21:00

Sunday:
11:30 - 17:00 continuous

Closed Monday and Tuesday

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